top of page

WATSU® v DOMORAJI

Milí priatelia, cítim, že vám musím napísať trochu viac o našom zážitku z WATSU®, pretože to čo sa nám vtedy keď sme absolvovali kurz Watsu®1 stalo, je vlastne doteraz v nás zapísané a vedie nás to stále hlbšie k poznávaniu znova ďalších dimenzií už beztak nami veľmi milovanej vody.


Domoraj = Watsuraj , tak sme začali volať naše miesto koncom marca, kedy k nám prvý krát vstúpili Dita a Šárka. Dve úžasné ženy, ktoré nás procesom objavovania sprevádzali. Aj vďaka tomu aká je táto metóda mocná, ale aj vďaka tomu aké sú oni dve ako osobnosti sme začali stále viac cítiť, že naše spojenie s vodou je osudové. Nie nadarmo má náš Domoraj bazén. Vlastne takto, do marca som si myslela, že mám priestor s bazénom a od marca cítim prítomnosť vody oveľa viac a niekedy to je až tak že mám bazén s priestorom. Watsu® a voda otvorili v nás obrovské hĺbky, stali za s náš študenti watsu® študujúci metódu a bádajúci vo vodách svojho vlastného vnútra a čistoty zámeru. Pocítili sme vďačnosť k životu, čistotu, lásku, novú cestu, autenticitu i obrovskú profesionalitu, zároveň ľudskosť. Voda priniesla mnohým z nás znovuzrodenie, slnko do duše, šťastie, uvoľnenie, proste veci, ktoré vnímame ako dar, veci výnimočne a vzácne.


Aj preto s vami zdieľam pár krásnych záberov od drahej Josi, ktorá jemnúčko vplávala medzi nás a zachytila pár krásnych spoločných okamihov. Ďakujeme Dita a Šárka, že sme mohli privítať WATSU® u nás v Domoraji a že sa z neho stáva WATSURAJ a že voda v našom bazéne je požehnaná týmto skvelým kurzom a skvelými ľuďmi, ktorí na ňom sa zúčastnili.


A keď už o bazénovej vodičke, prešla transformáciou z chlórovej na striebornú, čiže aktívne striebro sa stará o dezinfekciu. To znamená, že naša vodenka už nesmrdí chlórom a tým sa zmenila aj vôňa v celom našom priestore k lepšiemu. Zmenili sme technológiu čistenia vody na oveľa šetrnejšiu k ľudskej bytosti a tým aj k prírode a tvorom v nej žijúcich. Pretože ťa voda máme radi a pretože chceme tvoriť priestor podporujúci život.


Tak sa budeme na vás tešiť a keď budete chcieť zažiť, čo watsu® môže priniesť vám, máme tu skvelý pobyt, Watsu víkend v Domoraji.



10 zobrazení
bottom of page