top of page

Škola tanečnej medicíny

Už trikrát som začala písať príspevok a stále to zmažem ...lebo nemám slov. Ja vlastne neviem ani ako to popísať...ale pokúsim sa, lebo mega krásne to bolo. Len vedzte, milí moji, že to je len asi 3% z toho, čo to naozaj minulý víkend bolo.


No, čo...proste...keď vám príde na školu tanečnej medicíny 19 čistučkých odrazov vás samotných a prekrásne zladených a naladených na seba, svoj vnútorný svet, svoju cestu, svoje poslanie a máte všetky jedného silného spoločného spojenca. Tanečnú medicínu


Ach neskutočné ženy. Vytvorili sme spolu tak krásnu, prepojenú skupinu a v nej atmosféru. Toľko prijatia, toľko pochopenia, toľko vnemov. Fotky a videjka napovedia viac.


Sú to proste medicinwoman, ženy pripravené liečiť tým, čo cez nich preteká, osvecovať túžbu žiť, tvoriť, tancovať, oživovať seba a byť otvoreným sprievodcom ľuďom, s ktorými pracujú na ceste k sebe pomocou i liečivého tanca.


Tak plynule prijali tanečnú medicínu za svoju, akoby bola ich už od detstva...moment...akoby? Ona predsa bola ich súčasťou odjakživa, len teraz si to zvedomujú, učia sa kedy čo a ako použiť a pretvárajú si to na svoj obraz v svojich tvorivých rukách. Presne v tom naladení, ktoré vnímam je skrze srdce, telo, i myseľ ... krásne vyvážené


Som za vás drahé moje nesmierne vďačná. Celý víkend s vami som cítila nekonečnú slasť za to, že môžem robiť svoju prácu a poslanie a že navraciame spolu tanec tam kde vždy bol a mal a bude byť. K srdciam ľudí, do domovov, do liečenia, do každodenného života a procesu porozumenia a liečenia samého seba.


S láskou sa teším na naše ďalšie stretnutia a pokračovanie tak hlbokej a pravdivej cesty na ktorú sme spolu vykročili.


Tancujme milovaní a s nami celý svet.



53 zobrazení
bottom of page