top of page

Tanec Vlčice - vzácne spojenie sesterstva vlčíc

Každá z týchto žien je unikátny príbeh. Každá vstúpila do svojho tanca s čistým zámerom duše a keď ho dokončila, žiarila už inak. Každá na tej ceste zažila nahliadnutie do svojich tajných komnát, či už plných zabudnutých častí samej seba, alebo kúskov seba odložených na neskôr lebo sa ich bála, alebo boli pre spoločnosť, rodinu, okolie neprijateľné. Každá svoj príbeh prekročila a vstúpila do slobodnej reality skrze prebudený tanec vo svojom tele, duši, bytosti.


Tanec Vlčice sprevádzam už plných 5 rokov a zakaždým stretnutím s esenciou vlčej sily vidím obrovské zmeny v očiach žien. Vidím, vnímam ako sa otvorí v nich poznanie ďalšej a novej úrovne samej seba, rozhodnú sa žiť v radosti a v tele a poznajú svoju silu a schopnosti. Snáď sa to javí málo, ale málo to nie je.


Kedysi, keď som študovala tanečno-pohybovú medicínu, tak som si myslela, že ľuďom musím odovzdať čo najviac skrze techniky, metódy, presné postupy, veľa informácií, veľa aktivít. Dnes viem, že zacítiť plný potenciál svojej sily v tanci hoc i na pár sekúnd, byť v ňom videná a dostať spätnú väzbu, že sme zazreli to, čo žena cítila sama a dejú sa zázraky a dejú sa ďalej i v nasledovnom živote.


Tanec Vlčice nie je ani pre jednu seminár, kde prídeš a čakáš senzáciu, že tam sa všetko zmení. Tanec Vlčice je vstup do svojej pravej podstaty a mnohokrát vstup do autentického života. Môže byť sprevádzaný katarziou radosti alebo kriku a eufórie, ale môže sa tak rovnako udiať v tom najväčšom tichu alebo v aute po ceste domov, alebo pár dni až týždňov po akcii, kedy to všetko zrazu začne dávať zmysel v každodennom živote.

Tanec je najvyššia alchýmia, pri ktorej dochádza k premene vo viere v život ...tým, že život pustíme skrze pohyb do tela. Tak veľmi jednoduché a tak veľmi dostupné každému z nás to je.


Toľkokrát som pocítila túžbu tancovať vo svojom živote, toľkokrát som ju realizovala, no neomrzí ma to. Pretože neustále vnímam aké krásne je objavovať hlbšie, ďalej a detailnejšie, čo všetko sa v tancujúcej žene vynorí a premení. A v každej niečo iné...a pritom to má všetko spoločného menovateľa...skrze tanec spoznávame, kto naozaj sme. Nachádzame pravdu a autenticitu o sebe a svojom živote a mnohé aj o tom prečo sme sem prišli.

Tanec Vlčice sa konal aj nedávno a bol to krásny pocit, stále si ho pamätám a cítim v srdci. Stále vás mám drahé moje pred očami, stále s vami tancujem, s každou z vás, váš iniciačný tanec.

Prepojiť sa v kruhu a zrieť každú z vás bol mocný zážitok, ktorý aj mňa naplnil esenciou, ktorú ste mi svojim pôsobením aktivovali v srdci.

Sesterstvo Vlčice je silným a vzácnym spojením, za ktoré vám drahé moje zo srdca ďakujem. S láskou si vás objímam a prajem nám ďalšie stretnutia a tancovania v spoločnom priestore života v radosti a prebudenom tele, duši a srdci.


Na ďalší Tanec Vlčice sa môžeš prihlásiť TU: https://www.marcelaberith.com/events/tanec-vlcice-6

ďalšie víkendové pobyty a workshopy nájdeš TU: https://www.marcelaberith.com/workshopy-seminare



109 zobrazení
bottom of page