top of page

Tanec vlčice v Martine

Živááááá a diváááá, idéééééš, hohooooooop !!!

Tak aj to zaznelo v Martine. Vlčia láska, svorka, vernosť, lojalita v sesterstve, byť sama sebou, nájsť svoju iskru, zobudiť sa do nového života, odvážiť sa byť taká aká som a nedať na názory okolia... toto sú témy, ktoré rezonovali martinskou vlčou svorkou.

Prekrásne ženy, ktoré prišli nabrať odvahu byť pravdivé. Uhh...až mi srdce stíska pri myšlienke, že ešte v našom 21. storočí máme v sebe pozostatky stredovekých bolestí v ženskom kolektívnom poli. No zároveň a oveľa silnejšie cítim radosť a silné prepisy, práve vďaka toľkým ženám, ktoré práve teraz cítia, že potrebujú von z tých obručí a okov, ktoré si nechali nasadiť okolím a vierou, že tí druhí lepšie vedia, čo oni potrebujú.


A deje sa. Deje sa stále rýchlejšie a jednoznačnejšie a ja tu stále budem stáť v plnej otvorenosti a pripravenosti pomôcť každej žene i mužovi uvidieť a ucítiť, kde si sama/sám tieto obruče môže povoliť a prepustiť.


Vďačná som za jedno. Že je vôľa a čím ďalej tým väčšia. Vďačná som za každú ženu, ktorá zacíti volanie Tej , ktorá vie v jej vnútri a vyberie sa na cestu za svojou ozajsnosťou, ľudskosťou a radostným bytím. Lebo presne toto je dôvod prečo tu na svete sme. Cítiť seba a žiť to. Zažívať a preciťovať život a jeho čistý zdrojový prameň v sebe.


A preto, drahé moje ženy, vlčie sestry, jedno veľké ĎAKUJEM, že môžem pri tom byť keď sa zriete sami seba v tomto potenciáli a plnosti seba.

A som rada, že existujú ženy ako Sinay Sirianel Ančulka , ktorá volanie vlčice v sebe cíti a Tanec Vlčice v Martine usporiadala. Si poklad drahá moja a nech ťa na tvojej ceste dôležitej pre ženy aj mužov sprevádza milujúca Matka Vlčica vo svojej najväčšej božskej láske.


Teším sa na ďalšie stretnutia v tanci Vlčice s vami drahé moje


Marcela



14 zobrazení
bottom of page