top of page

Tanec Vlčice 8. - 10.11. 2019 v Beskydech


Tanec Vlčice je spojení. Spojení s kořeny, s pevnou půdou pod nohama. S vlastním tělem a věděním. Spojení s tím, kdo jsem a proč jsem tady. Kde je zdroj mé síly a co mi brání se naplno projevit. Pokud na to přijdu, jsem schopná se léčit. Jde o schopnost léčit, to co mi brání být autentická a propojena s sebou. Používat mysl, vědomí a rozumět svým emocím.


Tanec Vlčice je tanec pro ženu, pro její duši, aby poslouchala zdroj tvořivosti, zdroj síly a zdroj života, který v sobě má. Je to prostor, který otevírám, aby každá z nás mohla vejít do hlubiny své existence a aby tam našla to, co nikdy neztratila. Možná jí to bylo odepřeno znát, možná ji za to někdo trestal, nebo naopak to na ní někomu vadilo, bylo to příliš .... a proto zhasla. Ale nikdy to dočista nezmizelo. Je to něco, co každý člověk v sobě od narození má. Vlastní bytostnou Sílu.


Tanec Vlčice probíhá vždy tak aby nás přivedl alespoň k jednomu poznání ve vlastní mysli, ve vlastním srdci a ve vlastním vědomí těla, kde jsou naše hranice, kde jsou bolesti, kde je zdroj léčení a kde je možnost dalšího otevření se a růstu. Kde je zdroj, který ti dává sílu na ten růst a kde je zdroj, který ti dává sílu vstát. Jít dál.


Na tenhle seminář se můžeš přihlásit zde a taky se dovíš více informací o tom jak a kde probíhá. Klikni zde: https://www.marcelaberith.com/events/tanec-vlcice


30 zobrazení
bottom of page