top of page

SYMFÓNIA - HVIEZDNE RODY

HVIEZDNE RODY boli skutočná symfónia. Súzvuk a harmónia medzi tým čo som kedysi vedela o intuitívnom tanci a tým po čom som túžila v ňom zažiť. Nová dimezia v tanci otvorená a to milujem.


Hlboká súhra a zladenie bola i medzi nami spolutvorkyňami, som nesmierne vďačná za toto prepojenie a nápad a jeho láskyplnú realizáciu. Jana Redy a Arianel Akia Veronika ďakujem za váš a za prínos pre tento svet a nielen pre neho. Takto presne vnímam napojenú a prepojenú spoluprácu.


Ďakujem, že som mohla nacítiť rody v sebe vďaka poslaniu a prínosu Bei Czeizel a Aniko Gresko skrz knihu Hviezdne rody. Ukázalo sa, že to je presne dimenzia po ktorej túžilo moje hviezdne JA a ostávalo mu to poznať v sebe pre moju nasledovnú životnú cestu naplnenia .


Zdieľam s vami moji milí niekoľko hlbokých aj radostných momentov z neopísateľnej cesty, kde sme šli do esencii hviezd a zaviedlo nás to presne tam kam bolo treba. Do nás, do našich neobjavených a neprijatých častí. Do nášho potenciálu a silných stránok, ale zároveň s tým do tieňov a zlyhaní a tým pochopenia a odpustenia, hlavne sebe.


S veľkou silou prichádza veľká zodpovednosť a to je konečne to, čo sa zdravo nalialo skrze túto prácu. A mnoho mnoho viac... ešte stále spracovávam a integrujem a už teraz sa teším na ďalšie spolutvorenie v tomto naladení.


S láskou


Marcela



79 zobrazení
bottom of page