top of page

Spojilo nás silné čaro tanečnej medicíny




19 žien, ktoré v sebe otvorili silu sprievodkyne na ceste k sebe skrze tanec. Nesmierne sa teším, že sa to deje a navzájom sa v tomto učení jedna druhú máme.


V uplynulých dňoch sa vo mne rozlial šťastný pocit z toho, ako tieto medicinmanky odvážne a hlboko skočili priamo do stredu podstaty základu a teda do múdrosti tela, bunečnej pamäti, prežívanie a cítenie seba ako bytosti tu na Zemi. Cítim, že sme zapustili riadny silný koreň, kotvu, aby sme mohli vysoko lietať.



Verím, že u týchto pevných žien medicína práve v týchto dňoch koná svoje a verím tiež, že z toho čo najviac načerpajú pre seba a pre svoju ďalšiu prácu a pochopenie, porozumenie. Porozumenie hlavne sebe a následne blízkym, klientom a vlastne všetkým, ktorí to z nich budú cítiť a budú s ich pomocou nachádzať zas tú svoju vlastnú kotvu, koreň, uzemnenie, liečenie.


Veľmi si vážim drahé moje, že ste zvolili zdieľanie fotiek a videa, pretože zachytávajú esenciu toho, čo sa vo vás práve odohrávalo. Je mi cťou sprevádzať vás na tejto hlbokej individuálnej ceste k vlastnej medicíne tanca. Teším sa na ďalšie stretnutie s vami, krásne odvážne Daikinis.


Ďalšie LEKTORSKÉ KURZ MEDICÍNY TANCA:


V Čechách kurz začína v apríli/dubnu 2022. Registrácia TU:



185 zobrazení
bottom of page