top of page

Pravidelné tancování PRO DUŠI ŽENY



Pravidelné tancování PRO DUŠI ŽENY

Milé ženy, zvu Vás na pravidelné setkání s tancem ve vás. Otevírám možnost pro nás všechny ponořit se od září každý týden do ladného, ozdravného a přirozeného ženského tance.

Během 12 setkání prožijeme spojení se svým tělem a duší pomocí tanečních technik z různých oblastí světa a stylů tance od orientálního, romského, afrického a scénického až po taneční a pohybovou medicínu.

Tanec pro Duši Ženy je cesta, na níž potkáte jedině sebe a své autentické projevy. Povede vás vaše tělo, emoce, vnitřní moudrost, hudba a velmi jemné provázení lektorky Marcely Berith.

Našim cílem nebude drilovat figury, nýbrž zvládnutí základních pohybů tance nám dovolí užívat si to, co intuitivní tanec může ženě zprostředkovat: - Uvolnění, harmonizace - vnitřní rovnováha - posílení svalů lůna, - zdraví páteře, - tonizace celého těla - nalezení své vlastní vnitřní ladnosti a způsobu jak se přes tanec vyjádřit - V neposlední řade i dobrou náladu a novou sílu do každodenního života

To vše nabízí další bonus, moci sdílet své prožitky v kruhu tancujících žen.

Cena 12 setkání: 2,900 Kč (možnost zaplatit i v max. 3 splátkách) Začínáme 5. září 2017 a budeme pokračovat dalších 12 čtvrtků vždy od 19:15 do 21:15 v krásných prostorech studia PRANA v Rožnově pod Radhoštěm

Svoje místo na Kurzu Tanec pro Duši Ženy si můžete rezervovat emailem na kurzy@soulart.sk, nebo volejte na 739 087 733.





80 zobrazení
bottom of page