top of page

Lektorský kurz tanečnej medicíny 2023 - 1. časť

Dôležitosť tela, jeho existencie a význam pre nás život a dušu si človek musí uvedomiť sám. Je to ako láska, môžete mu o tom rozprávať, môže o tom vidieť veľa filmov, veľa príbehov, dokým na vlastnom tele i srdci nezacíti slasť z existencie vo vedomom tele a to ako to chutí keď telo je činiteľom v premeny, neuverí.


A potom stačí lusknutie prstami, pohyb, dych, tanec, rytmus, tlkot srdca, vibrácia živej hmoty, prenos informácií cez nervovú sústavu...cink...preklik a zrazu si tam.


Toto je prvotná iskra a náboj nášho lektorského kurzu. Je to môj majsterstuck, robím to najradšej. Sprevádzam ľudí aby aj oni zacítili čaro sprevádzania skrze tanec.


Ženy, ktoré sú účastníčkami kurzu na 1.časti nádherné zacítili svoje telo a jeho živosť a poklady ale aj ...hm...ako to slušne nazvať .. nechcené spomienky...uložené v ňom.


Otvorili sme úroveň vnímania a rozpoznali momentálny stav tela i duše. Napojili sme sa na tento hlas a zdroj pre nás samotných. A všetky nastavenia voči samému sebe, hodnota sebalásky, sebeúcty a zmýšľanie o našom tele sa zmenili.


Som nesmierne vďačná, že stále viac a viac ľudí vstupuje do povedomia o svojom tele, duši i mysli a vedomí celej bytosti. A preto ja ako večný idealista, aj preto ako vnímam tieto ženy, ktoré študujú u mňa medicínu tanca, verím, že sme na dobrej ceste a že to je dobre a zmena na úrovni celej spoločnosti už je tu.


A ja som vďačná, že aj skrze to čo robím, a čo je mojím poslaním, môžem byť pri tom a je to dôležitá časť.


Ďakujem milované. 💗🙏💗 nech sa vám v ceste s medicínou tanca, ktorá nás ešte čaká do väčších a širších rozmerov dobre darí. Hlavne spoznávať a prehlbovať cítenie samej seba.


S láskou

Marcela


Ak by niekto chcel ochutnať ako mediicína funguje, sú tu buď individuálne hodiny alebo Tanec Vlčice



31 zobrazení
bottom of page