top of page

keď žena ako ruža otvorí sa

Ešte stále som plná toho pocitu.


Keď jedna druhej prajeme, držíme priestor a podporujeme sa vo videní nášho najvyššieho potenciálu. Je to ako voda a slnko pre ružu, ako zem v ktorej môže zapustiť korene. A zároveň je to dar, keď sama seba skrze svoju priateľku držíš a pomáhaš sebe i jej rozkvitnúť.


Vzájomnosť, láska ženy, úcta a rešpekt k príbehu každej z nás, to sú pocity, ktoré ma naplnili hneď ako prebehol prvý zoznamovací kruh.


Byť v procese otváranie potenciálu je dlhodobý a poctivý proces, ktorý absolvuje sama za seba vo svojom živote každá z týchto žien, ktoré sa zúčastnili nášho semináru s Mab Junga Mihal a Adalíía Alma Murín.


Tento pobyt, v ktorom sme spoločne tancovali, prepisovali kódy obmedzenia do slobody a maľovali na hodváb svoj odtlačok poznania, nám každej bol na ceste veľkým pomocníkom k odhodeniu mnohých záťaží, obručí, zábran a odhaleniu slobody, prežívania v tele aj v srdci a vykročenia spoza závojov, ktoré skrývali pravdu o každej z nás.


Videli sme na vlastné oči niekoľko procesov, kde sa z púčika otvorila prenádherná kvetina plná vône a žiarivé oči každej z účastníčok na konci pobytu hovorili za všetko.

Videli sme roztiahnuť krídla tucet žien, ktoré na svojej ceste premeny v ženu plnú, nohami pevne na zemi, no hlavou zdvihnutou vysoko kráčajúc každá vo svojej autenticite za túžbami srdca, dnes už zas o kus ľahšie a s pohľadom jasným.


Milujem tieto chvíle a som za ne veľmi vďačná.

S láskou ďakujem, že môžeme robiť našu prácu a teším sa na ďalšie stretnutia s vami ženy a ďalšie otvorenia sa do plnosti a ľahkosti života.





18 zobrazení
bottom of page