top of page

Keď Vlčica tančí na horách


Silná energia Vlčice mocne hýbe mojim životom a vo zvýšenej frekvencii sa ukázala na seminári Tanec Vlčice, ktorý bol minulý mesiac u nás v Beskydoch. Jeho odkaz a dotyk stále vo mne znejú.

Esencia Vlčice má mnoho aspektov a tu je zopár, ktoré s vami spolu s fotkami rada pozdieľam.

Esencia jemnosti: Vlčica má ohromnú dávku, nežnosti, vnímavosti, ohľaduplnosti, k sebe. Tento aspekt ponúka cestu k získaniu a zavnímaniu svojej vlastnej hodnoty skrze spojenie sa so svojim telom.


Intuícia:

Vlčia medicína nám prináša dar ostrej intuície, nikdy nesklame. Je to jasná vízia, jasný pohľad. Jasne cítenie čo je pre mňa dobre a čomu sa radšej vyhnem. Viem, kedy ostať ticho a kedy zavrčať, resp. zarevať a to poriadne.


Hranice:

Vedieť si povedať nie, keď cítim, že to čo sa deje, alebo ide diať mi neprinesie nič: poznanie, radosť, cestu k sebe...bla bla bla...sem si dosadí každý to na čom mu záleží.


Aspekt láskavosti:

Láskavosť, ohľaduplnosť, prijímanie, rodina, priatelia, súdržnosť. To všetko ste cítili na kruhu, verím, lebo ja som to cítila vo vás. A bolo mi s vami krásne. V bezpečí. Kapacitu vytvoriť bezpečie máme v sebe všetci.


Aspekt zrelosti a múdrosti:

Aspekt, ktorý silno v esencii medicíny Vlčice cítim. Je to tá, ktorá v nás vie a už nemusí bojovať za nič, nemusí sa ničoho zastávať, vie, že neexistuje tyran ani obeť, neexistuje dobro alebo zlo, neexistuje rozdiel medzi mužom a ženou ...a mnohé iné a zároveň ale všetky rozdiely vidí a vníma.


Sloboda:

Aspekt vlčice, ktorý spočíva v poznaní všetkých tých hore uvedených. V ich ochutnaní, vytiahnutí z vlastného systému svojej bytosti a v jeho prijatí a autentickom žití.


Moje drahé, ďakujem za vašu odvahu zostúpiť k sebe, sňať masky a vidieť pravdivo svoju vlastnú esenciu. Tým ste boli silným poslom pri rozcestniku na tej mojej ceste. Ďakujem Michaela Parida za tvoju skvelú prítomnosť a zachytenie okamihov pravdy a autenticity každej z nás tým najcitlivejším spôsobom aký som kedy videla. Vďaka, že si nám pomohla vidieť zase kúsok ZA svoje hranice a vidieť sa v pravom svetle tancujúcej bytosti v sile zvanej ŽENA.


Teším sa na ďalšie dobrodružstvo v Tanci Vlčice s každou z vás a hlavne so sebou. Sem


Link na prihlásenie sa na ďalší seminár Tanec Vlčice je TU: https://www.marcelaberith.com/events/tanec-vlcice-3


S láskou


Marcela Berith



27 zobrazení
bottom of page