top of page

Dobrodružstvo "za vlastnými hranicami"


Moji milí,

Už je tomu skoro rok, čo nás okukuje doba kovidia a myslím, že skoro každému z nás už určitým spôsobom nahliadla do života. Aj do mňa sa zahryzla zo všetkých strán naplno. Vlčie zúbky však mám aj ja a tak som sa vyhryzla z komfortnej zóny osobných stretnutí a pustila som sa na loďku zvanú online priestor.


Umenie ma živí, nielen po stránke finančnej, ale po stránke duševnej. Je to moja potrava a láska. Cez tento kanál sa spájam hlavne so sebou a zdrojom svojej životnej a životodarnej sily. Keď tancujem, spievam svoje texty, alebo vidím ako sa ľuďom skrze tanec a terapiu otvára ich potenciál a mení život, viem, že kvôli tomu som sa narodila na svet.


No práve! Tancovanie v skupinách s ľuďmi na workshopoch a spievanie ľudom na koncertoch je už dlho zakázané. Takže čo ostane umelcovi, básnikovi, lektorovi a terapeutovi? Ostať v sebe, písať texty, spievať, tancovať pre seba a plniť tak obrovský kalich tvorivosti. Avšak jedného dňa sa tento kalich naplnil a vylial sa von.


A zmenila som uhoľ pohľadu na online sprevádzanie a vykročila som mimo komfortnej zóny osobných stretnutí. A div sa svete, FUNGUJE TO! A prináša to veľké uspokojenie, výsledky a radosť.


**********************************************************************

Čo spolu v tomto online priestore nájdeme:

1. TERAPIE ONLINE: Prebiehajú formou sprevádzajúcich rozhovorov, ktoré prinášajú porozumenie, pochopenie, zmenu uhlu pohľadu na danú situáciu v živote. Dochádza pri nich k narovnaniu vzťahov k sebe a k okoliu. Tiež k uzretiu a transformácií svojich vlastných vzorcov správania, ktoré fungujú ako blokátory. Prečisťujú sa staré konštrukty mysle, energetické uzle v tele a tiež rodové bolesti, bloky a záťaže.


2. TANEČNÉ TERAPIE ONLINE: Prebiehajú tak ako pri online terapiách, sú však naviac obohatené o techniky tanečnej terapie a medicíny tanca, ktoré idú ešte hlbšie do bunkovej a emočnej pamäte a vyťahujú a prečisťujú hlbšie zranenia, traumy a bolesti na úrovni telo, duša, vedomie. Prakticky: pošlem vám hudbu, zabezpečíte si prehrávanie a priestor a spojíme sa online. Ja poskytnem sprievodné slovo k vášmu pohybu. Následne prebieha rozhovor pre integráciu zažitého.


**********************************************************************


Ak sa nachádzate na križovatke ciest, rozhodujete, alebo prežívate chvíľu v ktorej neviete ako ďalej, pociťujete bolesť, úzkosť, smútok, stav vyhorenia, alebo stratu niečoho, niekoho blízkeho, ponúkam svoje sprievodné slovo, pozornosť, prijatie a porozumenie.


Ponúkam vám priestor kde môžete znova precítiť úľavu a dostať možnosť vidieť cestu k tomu, po čom naozaj túžite a prepojiť sa s tým, kto naozaj ste. Priestor kde spoznáte ako rozvíjať to podstatné, ako dôverovať znova v samého seba a ako transformovať to čo sa stalo do nového života.


Ak vás moje slova inšpirovali, teším sa na stretnutie s vami. Prajem vám, aby vám to prinieslo ten krásno-dobrodružný pocit, pocit prechodu ZA vlastné hranice.


Volať/písať mi môžete na moje telefónne čísla, mailom, alebo kontaktovať ma cez messenger. Stretnutie si časovo dohodneme tak aby nám vzájomne dobre bolo.


Teším sa na vás v online priestore, prajem vám veľa dobrého pocitu, jasnú myseľ, otvorené oči i srdce a pevnú pôdu pod nohami.


S láskou a úctou ku každému ľudskému príbehu,


Marcela


marcela@soulart.sk

+421 905 937 735 (SK)

+420 739 087 733 (CZ)



102 zobrazení
bottom of page