top of page

Dievčenský vrkoč, alebo spomienky na leto


Keď zrkadlá tancujú s milovanou bytôstkou Saška Lila Murínová na tábore Dievčenský vrkoč, ktorý sme si do sýtosti užili v hĺbke , v spojení, v naladení na prirodzený tok času, pocitov a vzájomnosti .


Ak si chceš pozrieť fotky z tábora použi klik na šípky na obrázku :)


Dievčenký vrkoč - alebo tábor pre dievčatká a mamy s dcérkami bol pre každú z nás oslavou života. Bolo to uvítanie dievčaťa v nás a tiež spoznanie, aké to môže byť výživné a posilňujúce byť zaliata podporou a oporou ženského kruhu. Rodinná atmosféra, prepojenie a prirodzené plynutie s časom sa niesli celým týždňom s nami. My sme sa len nechali unášať a tvorili sme pritom priestor aby všetky túžby našich dievčenských sŕdc mohli byť naplnené.


O hry, cvičenie, tanec, maľovanie mandál na hodváb a zábavu, kúpanie a skvelé jedlo nebola núdza. Česanie a maľovanie sa, bolo skoro denným rituálom...no a keď už sme pri tých rituáloch, ten najkrajší, ktorý si budeme pamätať, pretože je hlboko uložneý v nás bol záverečný rituál Vítania dievčaťa. Pre našu posilu, pochopenie, prijatie, otvorenie nášho potenciálu a ľahšiu cestu ďalej.


Teším sa na ďalší rok, keď sa znova stretneme na tak nádhernom mieste - v Jurtlande v Krupine, kde lesy, lúky a čisté nebo boli svedkom nášho tábora, ktorý sme si tak skvelo užili.


16 zobrazení
bottom of page