top of page

Vlčica, jemná a nežná, presne mierená rovno do čierneho




Tanec Vlčice, ktorý sme zažili cez víkend na Lovinke z nás vytiahol všetky aspekty pomocou medicíny tanca a pohybu. Čo malo byť uvoľnené sa uvoľnilo, čo malo byť videné to videné bolo a čo malo nové prísť prišlo.


Témy, ktoré sa nás dotýkali boli veľmi hlboké a citlivé. Veľmi ma dojímal priestor ktorý sme vytvorili plný lásky, porozumenia a prijatia, ktorý bol veľmi liečivý. Paradoxne bol zároveň veľmi nekompromisný, ostro pravdivý a zrkadlil nám každej to, čo od nás naša vlčia sila, naša duša a Tá, ktorá v nás vie, čakajú. Vždy ma táto energia, ktorá je tak jemná, nežná no zároveň veľmi drsná zanechá v maximálnom úžase, pokore a vďačnosti.



V takomto priestore sa rozplývali všetky strachy z neprijatia od žien, dôvera a bezpečie narastali v nás. V tomto raste sme si zrazu dovolili aj prekrásny tanec, až také ľúbostné tango medzi našimi vnútornými partnermi - mužom a ženou, dvoma veličinami vesmíru, ktoré nás živia od narodenia. V tomto priestore bola cítená a žitá a roztancovaná sloboda, spontánnosť a hlavne vernosť samej sebe. Pamätám si moment, keď Vlčica slasťou mlaskala, keď sa z energie obete, ktorú sme silne pomenovali a uvideli menila v priebehu tanca na Zemi v energiu tvorcu svojho vlastného príbehu načítavaním sily a múdrosti vlastného tela a jeho pamäte. Nakoniec nám v záverečnom rituále prekrásne vstúpila do priestoru aj energia Predkov, Rodov a prastarej Matky a prastarého Otca.



No...husté to bolo a krásne a naplnené. Ďakujem za to všetkým vám, ženy, ktoré ste s toľkou dávkou odvahy a rozhodnutia vstúpili do tohto priestoru a predtým ho svojimi príbehmi a svojim rozodnutím dojsť k energii tvorcu prispeli. ďakujem aj úžasnému dreamteamu, ktorý aktívne na vytvorení toho spolupracoval...Saška Alma Murín, za tvoju bdelú, skvelú, láskavú a nepopísateľne živú prítomnosť. Dobromilka, za tvoje jedlo, ktoré nieslo energiu života a tvoju prítomnosť, jasnú, žiarivú a briskným humorom naplnenú. Marcel, za tvoju pevnú skalu opory, pochopenia, odvahu a zlaté ruky liečivé. A tebe Lovinka, za tak tvárny a čistý chrám premeny akým toto miesto pod prastarými dubami je.


Teším sa s vami do skorého videnia na ďalších seminároch a ďalších cestách vlčej spirituality a medicíny tanca pre dušu ženy.


S láskou Marcela Berith


Ďalší seminár TANEC VLČICE V BESKYDECH - 04 - 06/09/2020



O LEKTORKE: MARCELA BERITH






632 zobrazení
bottom of page