top of page

Keď žena tancuje, celá Zem načúva

Keď žena tancuje, celá Zem načúva, pretože jej korene sa hýbu v rytme jej kmeňa srdca i nebeskej koruny.


Jej kmeň, jej stred sa vyživuje, keď tancuje v kruhu milovaných sestier. Žien,ktoré spojené sú srdcom tohto kmeňa a udržiavajú medzi sebou horúci oheň pospolitosti.

Jej koruna sa vysoko dvíha a nazerá do svetov, ktoré kedysi duša opustila aby nadobudla skúsenosť pozemskú. Jej ruky ako konáre koruny sa vystierajú k Nebu aby obnovili potrebne spojenie, pocit domova.


Zem Tanec Duše cíti, vníma, miluje. Ako keď sa matka díva na svoje deti ako sa krásne hrajú, rastú a prospievajú. A podporuje, dvíha, láska, hreje a rozpúšťa bolesti, ťažobu, smútok, strach,stres a nepokoj.

Tanec pre Dušu Ženy, je tancom pre dušu Zeme v nás, tej ktorá nám dáva oporu zvnútra i tej pod našimi nohami, ktorá nás od narodenia neustále živí a cíti.


Ďakujem vám ženy za vašu úprimnosť, životom naplnenú atmosféru, ktorú ste pomohli vytvoriť a v nej sa navzájom liečiť a otvárať v radosti. Ďakujem, že sme naďalej v spojení a s toľkou láskou ponúkame jedna druhej oporu.


Ďakujem zo srdca i tomu mužovi dobrého srdca, Radkovi, Radovan Marek, ktorý prišiel medzi nás a zaplavil nás krásnou zdravou energiou svojej prítomnosti. Jeho hrou na krištáľových misiach, spustil dážď nasej očisty a tak zharmonizoval snáď každú bunku nášho tela a každý zachvev našich duší. Bolo to tak nežné a pritom pevné pohladenie nakoniec, že takto požehnaná sa dodnes cítim. Objatá Bohom aj Bohyňou.


Cítim sa veľmi vďačná. Aj napriek ubolenému žalúdku z dákej virózky, čo sa mi práve prejavila som vnútri zdravá a žehnám čisteniu na úrovni tela, keď nestrávené muselo preč. Všetko šlo potom v ľahkosti a úcte k telu.


Teším sa na ďalšie Tance pre Dušu Ženy, ktoré budú nabudúce už aj s možnosťou prespania a ďalšieho plynutia v tanci na druhý deň. Zistili sme totiž, že toto čo sa skrze nás lialo ako divoká rieka prosto nejde napchať do jedného dňa.


S láskou a úctou k nám ľuďom, že toto dokážeme cítiť.





87 zobrazení
bottom of page